Några röster:

 

EMIL SJÖRUP
Skånska Luftvärnsregementets
Kamratförening

Ger ut tidningen LV-Fyringen 4 ggr/år, 20 sid
Ystad-Tryck gör disposition och layout i dialog med Emil, samt original, tryck och bokbinderi.

“Jag är jättenöjd med Ystad-Trycks service. Den är så flexibel och snabb att vi har manusstopp bara 2 veckor innan tidningen ska vara i våra medlemmars brevlåda.”

   

MARIE JUHLIN
Ystad Resebyrå, Team Bornholm, Ystad Jazzfestival,
Teatercaféet, mm

Trycker allt från visitkort, brevpapper och kuvert till broschyrer, reklamblad, affischer och skyltar hos Ystad-Tryck. Vissa jobb är från färdiga original, och i andra fall har hon bara en idé som Ystad-Trycks ateljé gör ut med layout och original.

”Jag använder alltid Ystad-Tryck, för de är snabba och duktiga. De har hög servicenivå, och om det är lite kris med något så ställer de alltid upp och löser problemen.”

 

 


MIKAEL ERIKSSON
femte generationen i Erikssons Stenhuggeri
Har varit kund hos Ystad-Tryck sedan farfars dagar.

Ystad-Tryck trycker självkopierande orderblock, brevpapper, kuvert. För företagets katalog tar Mikael själv bilder och
skriver texten, och sedan ordnar Ystad-Tryck layout, original och tryck.

“Alltid snabb service, och de vet precis vad vi vill ha. Det fungerar skitbra, helt enkelt.”

 

 


ÅSA JENSEN
Skånska Operan, Underhållningspatrullen

Ystad-Tryck trycker alla trycksaker, som affischer, program, foldrar, mm. Skånska Operan levererar färdiga original, medan Ystad-Tryck står för prepress och tryck.

Vi har varit kund i bortåt 20 år, och vi vet att det blir bra och att det blir klart i tid. Dessutom kollar de våra original innan de går i tryck, så att det inte är något som är fel. Det är tryggt, familjärt och våra trycksaker blir alltid minst så bra som vi har tänkt oss.”

 

 


ULF MALMBERG
Pacia AB, emballageleverantör och kund hos Ystad-Tryck

Ystad-Tryck trycker allt av kuvert, brevpapper och liknande, och dessutom reklambroschyrer, från förslag, layout och original till repro och tryck.

“Vi har haft ett gott samarbete i ett decennium nu. De har ett brett kunnande, från ateljé och repro till tryck och efterarbete. De har maskiner för både stora och små serier. Och resultatet är alltid klart när det ska, och ser ut som det ska.”

 

 

Vi har ett enkelt koncept för att få nöjda kunder

Vi har hjälpt företag och organisationer i Ystad med omnejd med tryck och kringtjänster sedan 1954. Och många av våra kunder har varit med oss i decennier.
 Skälet är enkelt. Vi ger alltid personlig service, och vi hjälper till med allt från idé, layout och original till tryck, bindning, paketering och distribution. Snabbt och smidigt, och med hög kvalitet.
 Svårare än så är det inte, egentligen.
CIA SANDQVIST
SAKI AB, design och grossiströrelse i
skinnkläder

Ystad-Tryck trycker allt som används dagligen i SAKIs verksamhet, som självkopierande blanketter, hang-tags till plaggen, brevpapper, kuvert, mm.

“Jag berättar bara för Ystad-Tryck vad jag vill ha, och  så får jag det. Det är bra att de är nära, och de är jätteduktiga och snabba.”

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /customers/d/9/2/ystadtryck.se/httpd.www/kunder.php:168 Stack trace: #0 {main} thrown in /customers/d/9/2/ystadtryck.se/httpd.www/kunder.php on line 168